CS CoachingPersonal coaching

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de sereniteit om te accepteren wat ik niet kan veranderen en geef me de wijsheid om het verschil tussen beide te zien.”

Personal Coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten bij problemen en of vragen. Het doel is blokkades op te heffen, stress in vroeg stadium leren herkennen en/of drastisch te verlagen en de weg vrij te maken voor het zijn wie je echt bent en wilt zijn. Bij CS Coaching ervaart u persoonlijke aandacht. 24/7, 365 dagen toegang tot uw coach tijdens het gehele (coaching) proces.

Als Personal Coach veranderen of verbeteren we het leven (of de invulling hiervan) niet van onze cliënten. We maken een transformatie mogelijk door weer terug te komen bij het persoon en (hiermee de invulling van het leven) als van voor het onaangename gevoel en of ervaring(en). Je terug laten zijn wie je daadwerkelijk bent, maar dit keer krachtiger en meer overtuigend dan voorheen. Starten met coaching gaat gepaard met een stevige aanpak met jezelf. Specialiteiten zijn personal coaching van executive niveau.